E-matrica értékesítés

Honlapépítő

Vasparipa Motoros Közösségi Portál
 

Domain regisztrálás:
Ha Ön szeretne saját honlappal rendelkezni, akkor első lépésben meg kell vásárolnia egy ún. domain nevet. Ez a domain név az Ön által választott tetszőleges név lehet pl: www.példa-cég.hu.
WebHosting:
Ha Ön már vásárolt saját domaint, akkor szüksége van egy ún. serverre mely lehetővé teszi az Ön honlapjának tárolását és biztosítja azt, hogy bárki aki az internetet használja a világ tetszőleges pontjáról elérhesse az Ön honlapját és e-mail -en keresztül felvehesse Önnel a kapcsolatot.
Web Design:
Ha Ön szeretne egy saját honlapot, akkor szüksége lesz egy professzionális látványtervre (design) mely alapján az Ön honlapjának látogatói azonnal képesek leszűrni az Ön cégének komolyságát.
Web Programozás:
Ha Önnek van egy elképzelése amit meg szeretne valósítani az Interneten, akkor az esetek többségében szüksége van egy programra ami képes az Ön egyedi igényei szerint működni.
Offline Programozás:
Ha Önnek az élet bármely területén szüksége van egy egyedi programra, mely az Internettől függetlenül vagy akár az Internettel karöltve képes működni akkor is forduljon bizalommal cégünhöz!
Kiadvány Szerkesztés:
Ha Önnek szüksége van bármely nyomtatott médiában megjelenő hirdetésre vagy akár komplett kiadványra (szórólap, reklám anyag, hirdetési újság, magazin), akkor szintén forduljon bizalommal cégünkhöz!Zahnklinik in Ungarn